Un lider de sindicat STB arată un document înregistrat la PMB de acum trei ani cu privire la pericolul de incendiu din tramvaie şi troleibuze. “S-a lăsat cu concedierea mea”

  • Valer Ciobănescu, un sindicalist STB, anunţă că a informat Primăria Capitalei în urmă cu trei ani despre pericolele de incediu ale tramvaielor şi troleibuzelor
  • Acesta spune că a fost concediat din această cauză
  • Nicuşor Dan spune că în timpul mandatului Gabrielei Firea nu s-a făcut nici o investiţie pentru reţeaua electrică a troleibuzelor
3335 afișări
Imaginea articolului Un lider de sindicat STB arată un document înregistrat la PMB de acum trei ani cu privire la pericolul de incendiu din tramvaie şi troleibuze. “S-a lăsat cu concedierea mea”

După ce un troleibuz a luat foc duminică în Capitală, un sindicalist STB, alături de Nicuşor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, au vorbit, astăzi, despre probleme sectorului. Valer Ciobănescu este sindicalist de 25 se ani. Spune că încă de acum trei ani a informat Administraţia Capitalei pericolul de incediu la care sunt supuse tramvaiele şi troleibuzele. Sindicalistul spune că problemele nu au fost nici măcar luate în calcul, însă el a fost concediat, dar a câştigat în instanţă şi s-a reîntors la muncă.

”Am o adresa înregistrată la Primăria Capitalei, în care semnalam o grămadă de probleme deosebit de grave. S-a lăsat cu concedierea mea. Au modificat regulamentul intern fix pentru a fi concediat. Încă punem în pericol viaţa călătorilor”, a declarat Valer Ciobănescu, liderul Sindicatului Şoferilor din STB.

”Autobuze şi troleibuze care sunt decompletate pentru că se iau piese la unul la celălalt. Nu aşa se face o mentenanţă profesionistă. Nu s-a făcut, practic, nicio investiţie în actualul mandat pe şinele de tramvai şi nici pe calea de rulare a tramvaielor care sunt în funcţiune. Nu s-a făcut nici o investiţie pe reţeaua electrică a troleibuzelor”, a afirmat Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici