Video Un mafiot din Camorra a fost prins de poliţişti în Bucureşti (Video)

Un italian care făcea parte din mafia Camorra a fost prins, marţi, de poliţişti pe o stradă din Bucureşti, el fiind căutat de autorităţile italiene pentru infracţiuni de spălare de bani şi şantaj.

206 afișări

Reprezentantul ministerului italian de Interne în România, Paulo Sartori, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Paolo Romagnoli este acuzat de şantaj, asociere de tip mafiot în vederea spălării de bani şi alte infracţiuni finaciare.

Sartori a precizat că Romagnoli locuia în România din 1994, având o firmă fantomă prin care spăla banii grupării mafiote Camorra.

Potrivit oficialului italian, Romagnoli era căutat de autorităţile italiene de vinerea trecută, după finalizarea unei ample anchete, în cadrul căreia au fost arestate, luni, mai multe persoane, acuzate de fapte similiare.

În urma colaborării dintre autorităţile italiene şi cele române, Romagnoli a fost depistat, marţi dimineaţă, în timp ce se întorcea la locuinţa sa din Capitală. După ce a coborât din maşină, italianul a fost reţinut de poliţişti.

Sartori a mai adăugat că Paolo Romagnoli va fi extrădat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici