Un martor al incendiului de la Matei Balş vorbeşte despre o explozie

Un bărbat internat într-un alt pavilion al Spitalului Matei Balş decât cel afectat de incendiu vorbeşte despre o explozie: „A fost o explozie fără multe flăcări, o lumină sau un flash la 20 de metri de unde mă aflu”.

1331 afișări
Imaginea articolului Un martor al incendiului de la Matei Balş vorbeşte despre o explozie

Un martor al incendiului de la Matei Balş vorbeşte despre o explozie

Martorul a declarat la Digi 24 că prima dată a auzit voci în curte, în jurul orei 4.45, s-a uitat pe geam şi a văzut câteva cadre medicale în curte.

Întrebat dacă a văzut flăcări, martorul a răspuns: „a fost o explozie fără multe flăcări, o lumină sau un flash la 20 de metri de unde mă aflu. În scurt timp au venit cadrele medicale - infirmiere şi asistente - au intrat în fiecare salon, ne-au explicat că a fost o problemă, să stăm liniştiţi. La un moment dat fumul devenise destul de înţepător, a trebuit să închidem fereastra. A fost fum, dar nu dăunător”.

Acesta a adăugat că nu a remarcat „strigăte patetice”: „Se dădeau comenzi scurte, se vedea că sunt profesionişti”.

Întrebat dacă pacienţii au căldură în saloane, martorul a spus că este internat de 18 zile, fiind „unul dintre cei mai vechi pacienţi”, dar nu i-a lipsit niciun minut apa caldă, căldura sau electricitatea şi nici nu ştie dacă în pavilionul unde a fost incendiul s-au folosit surse suplimentare de încălzire.

VEZI PRIMELE IMAGINI AICI

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici