Un medic şarlatan vinde "leacuri" anticancer

Ginecologul ieşean Mihai Botez susţine că a fabricat un "leac-minune" care i-ar vindeca pe bolnavii de cancer. Niciun oncolog n-a auzit însă de "Interfitron". Pacienţii plătesc lunar între 1.000 de lei şi 1.500 de lei pentru un recipient cu 30 de mililitri de lichid şi un flacon cu câte 50 de pastile, care nu au nici măcar prospect, potrivit Adevărul.

266 afișări
Imaginea articolului Un medic şarlatan vinde "leacuri" anticancer

Un medic şarlatan vinde "leacuri" anticancer (Imagine: Adevărul)

Ginecologul Mihai Botez, fost cadru didactic la Universitatea de Medicină din Iaşi, a găsit reţeta pentru a face bani din disperarea bolnavilor de cancer. El se promovează pe site-ul www.asicursurimedicale.ro drept inventatorul unui leac-minune, numit Interfitron, care ar distruge tumorilor maligne.

Mulţi dintre pacienţii care i-au trecut până acum pragul cabinetului său de ginecologie se plâng că lichidul şi pastilele primite în schimbul a 1.000 de lei sau chiar 1.500 de lei lunar nu-i ajută.

Citeşte mai multe despre medicul şarlatan pe www.adevărul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici