Un membru al clanului Cămătaru, care trăia cu acte false în Italia, a fost prins

Leonard Bărbieru, unul dintre membrii clanului Cămătaru, care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea din 2012, a fost prins în oraşul italian Pescara şi va ispăşi condamnarea în ţară.

1178 afișări
Imaginea articolului Un membru al clanului Cămătaru, care trăia cu acte false în Italia, a fost prins

Leonard Bărbieru a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat.

El a părăsit România în anul 2012, anterior emiterii mandatului, astfel că a fost dispusă urmărirea sa la nivel internaţional.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au continuat investigaţiile, stabilind faptul că membrul clanului Cămătaru s-a aflat, în perioada în care s-a sustras executării pedepsei, pe teritoriul Spaniei şi Italiei unde a folosit documente false privind identitatea.
În urma coroborării datelor obţinute şi a colaborării cu autorităţile judiciare din cele doua state, s-a stabilit că bărbatul locuia, în prezent, la o adresă din oraşul Italian, Pescara.

Pe fondul colaborării apropiate, omologii italieni au reuşit sa îl depisteze şi să-l prindă pe bărbatul urmărit pentru a-l aduce în ţară unde să execute pedeapsa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici