Video Un mort şi doi răniţi grav într-un accident pe Şoseaua Olteniţei

O persoană a murit şi alte două au fost rănite grav într-un accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe Şoseaua Olteniţei din Capitală şi în care au fost implicate un autocar şi patru maşini.

244 afișări

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30, pe Şoseaua Olteniţei numărul 253. Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, şoferul unei Dacii 1310, care mergea pe Şoseaua Olteniţei, dinspre Piaţa Sudului spre localitatea ilfoveană Popeşti-Leordeni, a virat la stânga fără să se asigure, peste linia dublă continuă, în dreptul unei benzinării Petrom, şi a fost lovit de un autocar care venea din sens opus.

În urma impactului, Dacia a fost proiectată într-un copac de pe marginea drumului, iar autocarul a intrat în perimetrul benzinăriei, unde a lovit trei maşini care alimentau la pompă, un Mercedes şi două Dacii Logan. Niciuna dintre maşini nu a lovit pompele de alimentare, dar pentru că exista pericolul unei explozii, la faţa locului au fost trimise maşini de intervenţie ale pompierilor, au precizat poliţiştii. De asemenea, la locul accidentului au ajuns şi echipaje de poliţie, de descarcerare şi ambulanţe, precum şi un elicopter SMURD.

O femeie de aproximativ 50 de ani aflată în Dacia 1310 a murit, iar alte două persoane, şoferul maşinii şi un alt pasager, au fost răniţi grav. Una dintre persoanele rănite a fost luată cu elicopterul SMURD şi dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, iar cealaltă a fost preluată de o ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la unitatea sanitară a fost adus un bărbat cu traumatisme craniocerebral şi la nivelul picioarelor.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zona accidentului se circulă cu dificultate deoarece se fac cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici