Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Sibiu. Şoferul vinovat, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere

Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi, în timpul nopţii de luni spre marţi, în urma impactului dintre două maşini, una răsturnându-se. Şoferul vinovat, un tânăr de 23 de ani, din Cornăţel, judeţul Sibiu, nu avea permis de conducere.

1270 afișări
Imaginea articolului Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Sibiu. Şoferul vinovat, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere

Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Sibiu. Şoferul vinovat, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat marţi dimineaţa că accidentul de pe Drumul Judeţean 106, din zona localităţii Cornăţel, a fost produs de un şofer de 23 de ani, fără permis, care a şi fugit de la locul evenimentului rutier.

„Un localnic de 23 de ani, din Cornăţel, a condus autoturismul pe ruta Agnita-Sibiu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, răsturnându-se. Şoferul şi doi pasageri au fugit de la locul accidentului, fiind indentificat ulterior. Al treilea pasager, de 48 de ani, a decedat în urma impactului”, a spus Welter.

Potrivit purătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Welter, trintre cei trei răniţi este şi un copil de 13 ani.

„Printre persoanele rănite a fost şi un copil în varsta de 13 ani. A Intervenit Detaşamentul de pompieri Sibiu cu SMURD, autospeciala pentru transport victime multiple şi Descarcerarea. Cele trei persoane rănite, conştiente, au fost transportate la spital cu politraumatisme”, a spus Nistor.

Tânărul care a provocat accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici