Un muncitor a căzut de pe o schelă la şantierul de la magazinul Cocor

Un muncitor a căzut, marţi după-amiază, de pe o schelă la şantierul de la magazinul Cocor din Capitală, de la nivelul etajului patru, un etaj mai jos, acesta fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, primul diagnostic fiind de traumatism cranio-cerebral minor.

65 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a căzut de pe o schelă la şantierul de la magazinul Cocor

Un muncitor a căzut de pe o schelă la şantierul de la magazinul Cocor

Bărbatul are aproximativ 30 de ani, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca şi coordonator SMRUD.

Muncitorul a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde i se fac investigaţii medicale.

El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, existând suspiciuni de fractură în zona occipitală, a mai spus Opriţa.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a fost anunţat despre incident, în urmă cu aproximativ jumătate de oră, inspectorii de muncă deplasându-se la faţa locului pentru a începe o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici