Un muncitor care lucra în zona Grozăveşti, rănit grav

Medicii de la Spitalul Universitar au reuşit să îl resusciteze pe muncitorul implicat în accidentul de muncă de la Grozăveşti, acesta fiind supus în continuare unor investigaţii pentru a se stabili ce leziuni a suferit, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, Ana Maria Trandafir.

1 afișare

"Medicii au reuşit să îi repornească cordul şi pleacă acum la investigaţii pentru a se stabili ce leziuni interne a suferit", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Potrivit purtătorului de cuvânt, bărbatul a ajuns la spital în stop cardiorespirator, suferind un politraumatism prin strivire între două planuri, medicii aplicând manevrele de resuscitare aproximativ 20 de minute.

Un muncitor care lucra la canalizarea din zona Grozăveşti din sectorul 6 al Capitalei a fost rănit grav, sâmbătă după-amiază, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Cătălin Eftene.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, cinci echipaje de pompieri de la ISU Bucureşti fiind trimise imediat la faţa locului, a precizat Cătălin Eftene.

În momentul accidentului, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, se afla într-o groapă de şase metri, fiind surprins de malul de pământ, care l-a acoperit.

Pompierii au reuşit să îl scoată pe muncitor la câteva minute după producerea accidentului, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici