Un muncitor care lucra la Autostrada Sebeş-Turda a murit după ce a fost strivit de un buldoexcavator

Un muncitor care lucra la Autostrada Sebeş-Turda a murit, marţi, strivit de un buldoexcavator, al cărui şofer nu-l observase. Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

235 afișări
Imaginea articolului Un muncitor care lucra la Autostrada Sebeş-Turda a murit după ce a fost strivit de un buldoexcavator

Un muncitor care lucra la Autostrada Sebeş-Turda a murit după ce a fost strivit de un buldoexcavator

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba a deschis o anchetă după ce un muncitor a murit, marţi, pe lotul II al Autostrăzii Sebeş-Turda, pe un şantier între Teiuş şi Capud.

Reprezentanţi ai ITM Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că muncitorul lucra pe propria basculă şi transporta pământ.

”Şoferul, care a fost şi proprietarul basculei, a coborât din ea şi a fost surprins între bena maşinii sale şi partea din spate a unui buldoexcavator. Şoferul buldoexcavatorului a dat cu spatele fără să vadă că se afla cineva acolo. Bărbatul a fost, practic, strivit între aceste două autovehicule”, susţine ITM Alba.

Bărbatul care a murit avea 27 de ani şi era din Teiuş.

De asemenea, în acest caz face cercetări şi Poliţia Alba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici