Trecerea Dunării cu bacul a fost SISTATĂ temporar pe timp de noapte, între porturile Bechet – Oreahovo

Trecerea Dunării cu bacul între România şi Bulgaria, prin porturile Bechet – Oreahovo, a fost sistată din nou, temporar, pe timp de noapte, din cauza scăderii nivelului Dunării.

193 afișări
Imaginea articolului Trecerea Dunării cu bacul a fost SISTATĂ temporar pe timp de noapte, între porturile Bechet – Oreahovo

Trecerea Dunării cu bacul a fost SISTATĂ temporar pe timp de noapte, între porturile Bechet – Oreahovo

Societatea comercială care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu bacul între România şi Bulgaria între porturile Bechet-Oreahovo a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că trecerea cu bacul peste Dunăre între cele două state se va face numai în intervalul orar 06.00-22.00, fiind suspendată trecerea pe timpul nopţii.

Această măsură a fost luată ca urmare a scăderii cotei fluviului Dunărea.

Traversarea Dunării cu bacul între România şi Bulgaria, prin porturile Bechet – Oreahovo, a fost suspendată şi în 30 iunie, pe timp de noapte, din cauza scăderii cotei Dunării, iar apoi a fost reluată joi, 6 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici