Un nou caz de violenţă în familie: Copil de 7 ani, bătut de tată cu o scândură în timp ce mama asistă pasivă. Agresorul a fost reţinut

  • Un bărbat a fost filmat în timp ce loveşte cu o scândură un copil de şapte ani.
  • Este chiar copilul său, iar filmarea a fost realizată în casa familiei.
  • Mama asistă la scenă fără să intervină.
  • Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.
1187 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de violenţă în familie: Copil de 7 ani, bătut de tată cu o scândură în timp ce mama asistă pasivă. Agresorul a fost reţinut

Sursa: IPJ Suceava

Imaginile violente au devenit publice, iar poliţiştii s-au autosesizat. Incidentul s-a produs în luna ianuarie în comuna suceveană Frumosu. Un bărbat de 48 de ani îşi loveşte repetat copilul de şapte ani cu o scândură. La scena foarte violentă asistă şi mama copilului care stă într-un fotoliu şi nu intervine.

Luni, poliţiştii au mers la locuinţa bărbatului şi l-au reţinut. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie.

Mama nu a recunoscut incidentul şi a refuzat să depună plângere. Până la urmă femeia şi toţi cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportati la un centru de primire în regim de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici