Un nou cutremur s-a produs duminică dimineaţă în judeţul Vrancea. Este al doilea din ultimele 15 ore

Un nou cutremur, cu magnitudinea 2,5, s-a produs duminică dimineaţă în judeţul Vrancea, fiind al doilea seism înregistrat în interval de 15 ore.

2050 afișări
Imaginea articolului Un nou cutremur s-a produs duminică dimineaţă în judeţul Vrancea. Este al doilea din ultimele 15 ore

Un nou cutremur, cu magnitudinea 2,5, s-a produs duminică dimineaţă în judeţul Vrancea

Seismul s-a produs la ora 9.32, la o adâncime de 108 kilometri. Cele mai apropiate oraşe de epicentru sunt Odobeşti (37 km), Râmnicu Sărat (44 km), Panciu (46 km), Focşani (49 km) şi Buzău (52 km).

Cutremur este al doilea seism înregistrat în interval de 15 ore, după cel produs sâmbătă la ora 18.34, cu magnitudinea 2,8, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea.

De la începutul acestui an, în judeţele Vrancea şi Buzău s-au produs 46 de cutremure cu magnitudinea de peste 3 grade, cel mai puternic, de 5,8 grade, fiind înregistrat în 28 octombrie în judeţul Buzău. Cutremurul a fost resimţit puternic în Capitală şi a fost urmat de mai multe replici, care nu au depăşit însă 3,6 grade.

Alte două cutremure puternice, cu magnitudinea de 4,6 grade, au fost înregistrate în 25 aprilie în judeţul Buzău şi în 14 martie, în judeţul Vrancea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici