Un operator de call center a sunat la un număr necunoscut şi a dat peste o femeie în pericol

  • Operatorul unui call center a format în mod aleatoriu un număr de telefon pentru a prezenta o ofertă comercială şi a dat peste o femeie care avea nevoie de ajutor.
  • Bărbatul a sunat la 112 şi femeia a fost salvată de poliţişti.
1872 afișări
Imaginea articolului Un operator de call center a sunat la un număr necunoscut şi a dat peste o femeie în pericol

FOTO MAI/Facebook

Incidentul s-a produs marţi în judeţul Vrancea. Potrivit poliţiştilor, operatorul unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte privind achiziţionarea unor servicii de telefonie.

I-a răspuns o femeie care i-a relatat că s-a rătăcit într-o zonă cu vegetaţie înaltă, având probleme cu vederea la cei 85 ani.

Operatorul call-center a apelat imediat serviciul unic de urgenţă 112 şi a comunicat toate informaţiile deţinute. Poliţiştii au analizat datele şi ulterior au plecat în misunea la finalul căreia au găsit-o pe bătrână.

„Operatorul call-center a apelat imediat S.N.U.A.U. 112 şi a comunicat toate datele deţinute dar şi cele relatate de bunică, reţinând că localitatea ar fi un sat care începe cu litera "F" dintr-o zonă de munte. Colegii noştri, Valentin şi Andrei, au fost cei care au făcut imediat conexiunea esenţială cu datele oferite prin apelul 112 şi, alături de un reprezentant al S.V.S.U. Andreiaşu, au plecat în căutarea femeii, reuşind să o găsească la o distanţă de circa 1 km de casă, într-o zonă împădurită. Acasă, într-o locuinţă izolată din satul Fetig, a povestit colegilor că, deşi are probleme cu vederea, în cursul zilei a reuşit să ajungă la rude în centrul satului, iar când a plecat către domiciliu, a luat-o pe o scurtătură, dar s-a rătăcit în pădure”, a anunţat IPJ Vrancea.

Femeia a fost condusă la domiciliu şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici