Un oraş din România a interzis circulaţia maşinilor pe 1 şi 2 mai

  • Oraşul Blaj a interzis circulaţia maşinilor şi a motocicletelor în zilele de 1 şi 2 mai, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
  • Amenzile pentru cei care nu respectă măsura sunt între 100 şi 500 de lei.
2213 afișări
Imaginea articolului Un oraş din România a interzis circulaţia maşinilor pe 1 şi 2 mai

Un oraş din România a interzis circulaţia maşinilor în 1 şi 2 mai

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a aprobat joi instituirea unor restricţii de circulaţie a autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în oraşul Blaj pentru zilele de 1 şi 2 mai 2020, pentru prevenirea şi limitarea infecţiilor cu noul coronavirus.

Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu avertisment sau cu amendă contravenţională în cuantum de la 100 lei la 500 lei.

Astfel, va fi interzisă circulaţia tuturor autovehiculelor în zilele de 1 mai şi 2 mai, între orele 7:00 şi 19:00.

Excepţie fac: vehiculele care fac livrări pentru societăţi, cele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată, cele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc în oraş din alte destinaţii, cele care merg în interes de serviciu la Blaj, cele care duc persoane cu urgenţe medicale sau pentru căsătorie, deces, etc).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici