Un paznic din judeţul Galaţi, în stare gravă la spital, după ce a fost sfâşiat de patru câini

Un bărbat din judeţul Galaţi, care lucrează ca paznic la o societate comercială din Tecuci, a ajuns, marţi, la spital, în stare gravă, după ce a fost atacat de patru câini, transmite corespondentul Mediafax.

184 afișări
Imaginea articolului Un paznic din judeţul Galaţi, în stare gravă la spital, după ce a fost sfâşiat de patru câini

Un paznic din judeţul Galaţi, în stare gravă la spital, după ce a fost sfâşiat de patru câini

Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Tecuci, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri şi au stabilit că trebuie să fie transportat la spitalul din Galaţi.

”A fost adus la spital la ora 10.45, un bărbat de 49 de ani din Cosmeşti. A fost dus imediat la Urgenţe cu plăgi multiple după ce a fost muşcat de nişţe câini. Victima are muşcături pe toată suprafaţa corpului, era în şoc hemoragic, traumatic şi psihic. I s-a acordat ajutor de urgenţă şi apoi a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul din Galaţi”, a declarat managerul Spitalului din Tecuci, Claudiu Zara.

Medicii de pe elicopter au declarat că starea bărbatului este foarte gravă şi că una dintre mâini a fost sfâşiată de câini.

”L-au preluat colegii mei de la Tecuci. Este în stare gravă, l-au transportat în elicopter cu perfuzii de sânge, a fost intubat şi i s-a făcut anestezie. Era în stare de şoc. Are membrele superioare sfâşiate de câini, mi-au spus colegii că o mână părea compromisă, cei de la spitalul din Galaţi vor stabili ce este de făcut mai departe”, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei. Poliţiştii au aflat cine este proprietarul câinilor agresivi şi încearcă să afle ce s-a întâmplat.

”Poliţia face cercetări, urmând să stabilească încadrarea juridică a faptei. Este vorba despre un bărbat care lucrează ca paznic la o societate comercială de la marginea oraşului Tecuci, punctul de lucru este închis. El a fost muşcat de patru câini ciobăneşti. A fost găsit de un coleg în jurul orei 10.00, el intrase în tură la ora 8.00. Se cunoaşte cine este proprietarul câinilor, el deţine un teren în vecinătate”, a transmis presei purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Stăpânul câinilor ar putea fi tras la răspundere pentru agresiunea comisă de animalele sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici