Un pod din Pittsburgh se prăbuşeşte cu câteva ore înainte de vizita preşedintelui Biden

Un pod acoperit de zăpadă din Pittsburgh s-a prăbuşit vineri dimineaţă, cu doar câteva ore înainte ca preşedintele Joe Biden să viziteze oraşul, în cadrul unei călătorii programate anterior pentru a discuta despre infrastructură, relatează CNN.

1856 afișări
Imaginea articolului Un pod din Pittsburgh se prăbuşeşte cu câteva ore înainte de vizita preşedintelui Biden

Un pod din Pittsburgh se prăbuşeşte cu câteva ore înainte de vizita preşedintelui Biden

Nu au fost raportate victime, a declarat primarul din Pittsburgh, Ed Gainey, într-o conferinţă de presă la faţa locului.

S-au înregistrat 10 răniţi uşori, a declarat şeful pompierilor Darryl Jones, iar trei persoane au fost transportate de la faţa locului.

Patru vehicule se aflau pe pod când acesta a căzut, a spus Jones. Echipele efectuează în continuare recunoaşteri pentru a se asigura că nimeni nu se afla sub pod când acesta s-a prăbuşit.

Departamentul de Poliţie al comitatului Allegheny a fost notificat despre prăbuşirea parţială a podului vineri, puţin după ora 6 dimineaţa, potrivit lui Amie Downs, purtător de cuvânt al comitatului.

Prăbuşirea a provocat, de asemenea, ruperea unei conducte de gaze naturale din zonă, a precizat Downs, dar linia respectivă a fost întreruptă între timp. Există câteva rapoarte cu privire la persoane care se simt rău în zonă din cauza gazului natural, a spus Downs, iar aceste persoane sunt tratate la faţa locului.

Biden a aflat de prăbuşire, a precizat Casa Albă într-o declaraţie, şi intenţionează să îşi continue călătoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pod,
prăbuşire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici