Un poliţist băut a lovit cu maşina trei autovehicule

Un poliţist din oraşul dâmboviţean Titu, aflat, miercuri dimineaţă, la volanul autoturismului său, a lovit trei maşini, între care una de Poliţie, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că angajatul MAI avea o alcoolemie de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

98 afișări
Imaginea articolului Un poliţist băut a lovit cu maşina trei autovehicule

Dâmboviţa: Un poliţist băut a lovit cu maşina trei autovehicule (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, comisar-şef Ion Niculae, poliţistul Stan Grigore, care lucrează la Serviciul de Investigare a Fraudelor al Poliţiei Titu, nu era în timpul serviciului în momentul producerii accidentului şi conducea autoturismul proprietate personală dinspre localitatea Mătăsaru spre oraşul Găeşti, pe DN 7.

Conform sursei citate, la intrarea în oraşul Găeşti poliţistul a pierdut controlul volanului şi a tamponat un autoturism, însă nu a oprit la locul faptei, iar şoferul maşinii lovite a plecat în urmărirea acestuia. La o distanţă de aproximativ 800 de metri, în dreptul Liceului nr. 1 din Găeşti, poliţistul a mai lovit un autoturism, iar în urma impactului maşina sa a ajuns pe contrasens, unde a lovit o autospecială a Poliţiei, aflată în misiune şi care circula dinspre Găeşti spre Titu.

În urma accidentului, poliţistul a fost rănit uşor.

Verificat cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că poliţistul avea o alcoolemie de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa a mai spus că pagubele totale în urma accidentului, în care au fost avariate toate cele patru maşini implicate, se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici