Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova, reţinuţi pentru şantaj

Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova, acuzaţi că l-au ameninţat pe patronul unei societăţi comerciale pentru a-l constrânge să le dea o sumă de bani, conform unei presupuse înţelegeri între cei trei, au fost reţinuţi pentru şantaj, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare.

181 afișări
Imaginea articolului Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova, reţinuţi pentru şantaj

Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova, reţinuţi pentru şantaj

Bălăşoiu Marius Adrian, un poliţist comunitar din Craiova, şi Dionisie Ionel Cristian, de profesie militar, au fost reţinuţi, luni, pentru şantaj, de către procurori, pentru 24 de ore, în urma organizării unui flagrant, cei doi fiind prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Aceştia sunt acuzaţi că îl ameninţaseră cu bătaia pe patronul unei societăţi comerciale din Craiova, dar îi ameninţaseră şi familia pentru a le da bani, conform unei presupuse înţelegeri între ei.

Procurorii au luat act de faptele semnalate de victimă, au marcat suma de 1.500 de lei, care a fost oferită pe 15 octombrie celor doi, ocazie cu care au şi fost reţinuţi.

"S-a reţinut că în perioada sfârşitului lui septembrie şi începutul lunii octombrie, anul curent, cei doi au ameninţat cu vătămarea integrităţii corporale pe administratorul unei societăţi comerciale din Craiova, pentru a-l constrânge să dea sume de bani în contul unei datorii prilejuite de o convenţie între ei. De asemenea, a fost ameninţată şi familia administratorului respectiv", a declarat Jean Uncheşelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Procurorii i-au prezentat pe cei doi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici