Un poliţist din Capitală a murit pe terenul de fotbal în timpul unui antrenament

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, poliţist în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), a decedat, vineri, pe un teren de fotbal din zona Arenei Naţionale, în timpul pregătirii sportive, au declarat surse din rândul poliţiei pentru MEDIAFAX.

23329 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Capitală a murit pe terenul de fotbal în timpul unui antrenament

Un poliţist din Capitală a murit pe terenul de fotbal în timpul unui antrenament

Potrivit surselor citate, apelul la 112 a venit în jurul orei 16.00 şi anunţa că unei persoane i s-a făcut rău pe un teren de fotbal din zona Arenei Naţionale.

Echipa medicală trimisă la faţa locului a constatat decesul unui bărbat în vârstă de 53 de ani, mai spun sursele citate. Potrivit acestora, bărbatul era poliţist şi lucra în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, iar vineri, acesta se afla pe terenul de fotbal la pregătiri sportive pentru serviciu.

În urma declarării decesului a fost sesizată şi o grupă operativă de la Serviciul Omoruri iar aceştia vor analiza, în urma concluziilor medicilor, dacă vor prelua cazul ca fiind o moarte suspectă, spun surse din cadrul poliţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici