Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor

Un subofiţer de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare personelor izolate din nordul judeţului, primele concluzii medicale fiind că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a suferit un stop cardio-respirator.

435 afișări
Imaginea articolului Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor

Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor (Imagine: Elena Craescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, pompierul, Cătălin Alexe, care era căsătorit şi avea un băiat, s-a angajat în 2007 la ISU, ca bucătar, iar ulterior a promovat examenul pentru funcţia de servant. În septembrie 2011 el a fost detaşat la garda de pompieri din localitatea Roata de Jos.

Ultima acţiune a lui Cătălin Alexe a fost una umanitară, cu mai puţin de 24 de ore de la deces el participând, alături de colegii săi, la transportul ajutoarelor constând în apă, alimente şi medicamente pentru persoanele izolate din localităţile Făcău şi Coteni. Ajuns acasă, bărbatului i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit, cauza decesului fiind, cel mai probabil, un stop cardio-respirator.

Colegii bărbatului spun că acesta făcuse recent analize medicale, care nu evidenţiaseră probleme de sănătate.

"Era dedicat total misiunilor. Era un coleg extraordinar, un prieten şi un excelent partener de misiuni. E o pierdere grea pentru noi, pentru unitate, dar în primul rând pentru familie", a declarat Ionuţ Preda, unul dintre colegii bărbatului.

Subofiţerul Cătălin Alexe va fi înmormântat marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici