Un preot din judeţul Arad, găsit împuşcat în cap

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, preot ortodox în localitatea Hăşmaş, din judeţul Arad, a fost găsit, miercuri, de către soţie împuşcat în cap. Poliţiştii exclud varianta unei crime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2594 afișări
Imaginea articolului Un preot din judeţul Arad, găsit împuşcat în cap

Un preot din judeţul Arad, găsit împuşcat în cap

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, bărbatul de 54 de ani a fost găsit împuşcat în cap cu o armă de vânătoare, miercuri, pe terenul unei pescării deţinute de familia sa. Bărbatul era preot ortodox în localitatea arădeană Hăşmaş.

“Este vorba de un bărbat de 54 de ani, care a fost găsit împuşcat în cap de către soţie, pe terenul unei pescării de pe raza judeţului Arad. Se exclude varianta unei crime, fiind luate în calcul alte două variante: sinucidere sau accident, nu ne putem pronunţa cu privire la varianta care rămâne în picioare, doar că circumstanţele în care s-a produs incidentul, leziunile, postura corpului, exclud varianta unei crime”, a arătat IPJ Arad.

Cercetările în acest caz se fac de către poliţiştii arădeni sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici