Un şobolan a lăsat fără electricitate mai multe cartiere din Constanţa

Mai multe cartiere ale municipiului Constanţa au rămas fără curent electric, în cursul nopţii de duminică spre luni, din cauza unei avarii provocate de un şobolan.

24 afișări
Imaginea articolului Un şobolan a lăsat fără electricitate mai multe cartiere din Constanţa

Un şobolan a lăsat fără electricitate mai multe cartiere din Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Enel Distribuţie Dobrogea, Alina Pascu, în celulele de linie ale staţiei Tăbăcărie s-a produs duminică, în jurul orei 23.00, o avarie din cauza unui rozător ce a pătruns în staţie. Defecţiunea s-a propagat apoi în patru linii de medie tensiune din staţia Tomis Nord, iar locuitorii din mai multe cartiere din nordul oraşului au rămas fără curent electric.

Mai multe echipe ale Enel Distribuţie Dobrogea au intervenit pentru a izola defecţiunile şi a le remedia, iar în urma efectuării manevrelor de preluare a clienţilor, după mai mult de cinci ore de intervenţie, s-a reuşit realimentarea totală a acestora prin alte căi de alimentare.

La ora transmiterii acestei ştiri, trei echipe de intervenţie ale Electrica Serv lucrează pe toate cablurile afectate, pentru a elimina defecţiunile rămase în liniile de medie tensiune din staţia Tomis Nord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici