Un şofer a fost amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiştocul pe geam. Reacţia şoferului: Dumneavoastră vorbiţi serios?

  • Un şofer a aflat cu surprindere că a fost amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiştocul pe geamul maşinii.
  • „Dumneavoastră vorbiţi serios?”, a întrebat el poliţistul.
11404 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiştocul pe geam. Reacţia şoferului: Dumneavoastră vorbiţi serios?

Un şofer a fost amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiştocul pe geam. Reacţia şoferului: Dumneavoastră vorbiţi serios?

Dialogul dintre poliţistă şi conducătorul auto, care a fost amendat, a fost redat pe pagina de Facebook a a Ministerului Afacerilor Interne.

„- Bună seara! Vă rog să-mi prezentaţi documentele dumneavoastră.
- Bună seara! Sunt parcat de 15 minute pe locul acesta, nu am încălcat nicio regulă de circulaţie. De ce vreţi documentele?
- Pentru că vă lipseşte ceva din maşină.
- Maşina e an de fabricaţie 2019, doamnă poliţist. Are toate dotările. Ce să lipsească de pe ea?
- Din maşină lipseşte, nu de pe maşină.
- Şi care e diferenţa?
- Diferenţa este chiştocul de ţigară pe care l-aţi aruncat pe jos. Normal trebuia să fie în scrumiera din maşină, nu pe asfalt.
- Păi, nu are scrumieră.
- Vedeţi, nu are toate dotările. Puteaţi să includeţi şi scrumiera dacă ştiaţi că fumaţi în maşină. 1305 lei vă costă.
- Atât e o scrumieră?
- Nu, domnule. Atât este amenda. Conform legii este interzis aruncatul, pe drumurile publice, din autovehicule a obiectelor, materialelor sau substanţelor. Sancţiunea este între 9 şi 20 de puncte.
- Dumneavoastră vorbiţi serios?
- Uitându-mă la ţigara de pe jos, vă spun că vorbesc foarte serios”, este relatarea postată de MAI.

Postarea a strâns până în prezent peste 20.000 de aprecieri, aproape 1.000 de comentarii şi peste 2.300 de distribuiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici