Un şofer băut a intrat cu maşina într-un automobil în care se aflau două tinere. Una dintre victime este însărcinată şi în stare gravă

Două tinere au ajuns la spital, una fiind însărcinată şi în stare gravă, după ce un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat în maşina în care se aflau acestea, în oraşul Sibiu.

5561 afișări
Imaginea articolului Un şofer băut a intrat cu maşina într-un automobil în care se aflau două tinere. Una dintre victime este însărcinată şi în stare gravă

Un şofer băut a intrat cu maşina într-un automobil în care se aflau două tinere, una însărcinată

Potrivit poliţiştilor sibieni, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în oraşul Sibiu, unde, din cauza neacordării de prioritate, două maşini s-au ciocnit.

Şoferul care a produs accidentul are 34 de ani şi a fost prins cu o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două tinere, pasagere în maşina care circula regulamentar, au fost transportate la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că cele două tinere au 17, respectiv 25 de ani, cea din urmă fiind însărcinată şi transportată la spital inconştientă, în stare comatoasă.

Cealaltă tânără era conştientă, dar a suferit nnumeroase răni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici