Un şofer beat a intrat cu tir-ul în sufrageria unei case, în Argeş - Video

Un şofer de tir a intrat cu maşina într-o casă din localitatea dâmboviţeană Adânca, unde a distrus ţeava de gaz şi o cameră a locuinţei, iar ulterior a fost necesară intervenţia poliţiştilor pentru a-l calma pe bărbat, care era beat şi care a devenit violent la vederea jurnaliştilor.

71 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat a intrat cu tir-ul în sufrageria unei case, în Argeş - Video

Un şofer beat a intrat cu tir-ul în sufrageria unei case, în Argeş (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Accidentul s-a produs pe DN 72, Ploieşti-Târgovişte, unde tir-ul a distrus zidul unui imobil şi a ajuns în sufrageria casei.

Potrivit subinspectorului Marius Marin de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa, şoferul, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel, venea de la Brăila, iar în urma verificării cu etilotestul s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1, 07 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.

În zonă a sosit imediat un echipaj de pompieri, care a izolat perimetrul până la venirea angajaţilor Distrigaz deoarece maşina a rupt şi ţeava de gaze a casei.

Revoltaţi, vecinii familiei păgubite au împiedicat plecarea echipajului de la Ambulanţă sosit la faţa locului până când şoferului vinovat nu i-a fost verificată alcoolemia. La rândul său, şoferul a devenit violent la vederea jurnaliştilor, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea bărbatului şi a localnicilor.

Poliţiştii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici