Un şofer beat care a încercat să fugă de poliţişti a intrat cu maşina într-o bordură pe A2

Un şofer aflat sub influenţa băturilor alcoolice a încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură de la spaţiul de servicii de la kilometrul 99 al Autostrăzii Soarelui, conform Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS), din cadrul IGPR.

160 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat care a încercat să fugă de poliţişti a intrat cu maşina într-o bordură pe A2

Un şofer beat care a încercat să fugă de poliţişti a intrat cu maşina într-o bordură pe A2

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul BAMS au fost sesizaţi, prin 112, că pe Autostradă A2, la kilometrul 175, calea 2, un şofer conduce haotic.

Imediat, poliţiştii au interceptat autoturismul, la kilometrul 105, însă şoferul a refuzat să oprească la semnalul acestora, reuşinde-se oprirea la spaţiul de servicii de la kilometrul 99, calea 2, unde conducătorul auto şi-a avariat autovehiculul din cauza vitezei excesive.

Conducătorul auto, care a fost stabilit că urmare a relatării martorilor oculari, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform sursei citate, a fost testat şi pasagerul din maşină, rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost duşi la Spitalul Lehliu Gară, în vederea recoltării de probe biologice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici