Un şofer care ar fi provocat un accident mortal în Prahova era căutat de poliţişti pentru viol

Un şofer de 43 de ani, care duminică ar fi provocat un accident în Prahova, în urmă căruia s-au înregistrat două decese, era căutat de poliţiştii din Dâmboviţa într-un dosar de viol.

287 afișări
Imaginea articolului Un şofer care ar fi provocat un accident mortal în Prahova era căutat de poliţişti pentru viol

Conform IPJ Prahova, duminică, în jurul orei 11.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii s-ar fi produs un accident.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor şoferi şi rănirea unui pasager de 19 ani, care a fost preluat de elicopterul SMURD.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul de 43 de ani era urmărit de poliţiştii din Dâmboviţa într-un caz de viol. Înainte de accident, acesta ar fi transmis familiei mesaje în care şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide.

Conform IPJ Dâmboviţa, vineri, poliţiştii din Butimanu au fost sesizaţi de către o femeie din Ploieşti cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost violată.

„Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Corneşti, care s-ar fi sustras cercetărilor, fiind cautat de poliţişti pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute de Codul de procedură penală”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici