Un şofer care s-a răsturnat cu maşina la marginea drumului a fost salvat de un echipaj de mascaţi aflat în zonă

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Vâlcea au salvat, duminică seara, un şofer care a ieşit cu maşina de pe drum şi a căzut într-o grădină, situată la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri. Mascaţii l-au scos pe bărbat din maşina din care curgea combustibil.

1141 afișări
Imaginea articolului Un şofer care s-a răsturnat cu maşina la marginea drumului a fost salvat de un echipaj de mascaţi aflat în zonă

Vâlcea: Un şofer care s-a răsturnat cu maşina la marginea drumului, salvat de mascaţi

Potrivit Poliţiei Române, accidentul s-a produs duminică seara în localitatea Bujoreni.

Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Vâlcea, în timp ce se întorceau din misiune, au văzut cum un camion a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o grădină, la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri.

Luptătorii l-au scos nevătămat pe bărbatul de 46 de ani din maşina din al cărei rezervor curgea combustibil, au mai transmis, pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mascaţi,
şofer,
salvat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici