VIDEO  Un şofer inconştient spulberă o barieră la calea ferată în Prahova. Ce sancţiune a primit

Şoferul unui autobuz a fost surprins marţi când a forţat barierele de la o trecere de cale ferată, între staţiile Crivina - Brazi din judeţul Prahova, anuntă CFR SA.

2877 afișări
Imaginea articolului Un şofer inconştient spulberă o barieră la calea ferată în Prahova. Ce sancţiune a primit

Un şofer inconştient spulberă o barieră la calea ferată în Prahova

Un nou caz de inconştienţă a fost surprins marţi la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între staţiile Crivina - Brazi, judeţul Prahova.

Deşi semnalele de avertizare sunt în funcţiune, iar braţele barierei în mişcare, şoferul forţează traversarea şi rupe braţele barierei.

Şoferul a pus în pericol nu doar propria-i viaţă, ci şi vieţile pasagerilor.

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe şoferul care a forţat bariera. Este vorba de un bărbat de 39 de ani domiciliat în comuna Gorgota, judeţul Prahova.
 
Conform poliţiştilor, nu au rezultat victime şi nici întârzieri de trenuri în urma incidentului, dar apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roşie a fost deteriorată.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.
 
Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei şi i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.
 
Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între staţiile Crivina - Brazi, judeţul Prahova. Deşi semnalele de avertizare erau în funcţiune, iar braţele barierei în mişcare, şoferul a forţat traversarea.

 

(Sursa video: CFR SA)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici