Un spital cere suspendarea activităţii secţiei de chirurgie. Epidemie de Covid-19 printre angajaţi

Conducerea Spitalului Slatina cere suspendarea activităţii la secţia de chirurgie, după ce 12 angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

1720 afișări
Imaginea articolului Un spital cere suspendarea activităţii secţiei de chirurgie. Epidemie de Covid-19 printre angajaţi

Un spital cere suspendarea activităţii secţiei de chirurgie. Epidemie de Covid-19 printre angajaţi

Managerul Spitalului de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a cerut DSP Olt suspendarea activităţii secţiei de chirurgie generală, cu excepţia gărzilor care să trateze urgenţele majore, ca urmare a pozitivării în ultimele 7 zile a 12 angajaţi ai secţiei chirurgie generală.

Potrivit lui Cătălin Rotea, 10 angajaţi sunt asimptomatici şi au fost testaţi ca urmare a contactului direct în ultimele două săptămâni cu 4 pacienţi din chirurgie generală, testaţi pozitiv în programul de screening al SJU Slatina, chiar dacă erau asimptomatici.

Toţi pacienţii internaţi în prezent pe secţie au fost testaţi negativ pentru COVID-19, a adăugat Rotea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici