VIDEO  Un T-64BV ucrainean contra unui T-72 rusesc: bătălie între tancuri în câmp deschis

Într-un război tot mai purtat de sus (cu drone) sau de la distanţă (folosind obuziere), ciocnirile directe în câmp deschis sunt din ce în ce mai rare.

25619 afișări
Imaginea articolului Un T-64BV ucrainean contra unui T-72 rusesc: bătălie între tancuri în câmp deschis

Un T-64BV ucrainean contra unui T-72 rusesc: bătălie între tancuri în câmp deschis

Într-un video realizat şi lansat de Brigada 92 Mecanizată ucraineană se poate vedea un duel la mică distanţă între două tancuri.

Mai exact, este vorba despre un T-64BV ucrainean şi un T-72B3 rusesc.

Încă de la prima împuşcătură, tancul ucrainean pare să aibă puterea de a lansa împuşcături precise de tun care compromit focul de întoarcere al soldaţilor moscoviţi. 

T-64 a distrus adversarul cu 3 lovituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici