Un tânăr de 15 ani aflat sub influenţa substanţelor psihotrope s-a răsturnat cu maşina furată de la tatăl său

Un tânăr de 15 ani, aflat sub influenţa substanţelor psihotrope, s-a răsturnat luni dimineaţa cu maşina furată de tatăl său pe o stradă din Satu Mare.

152 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 15 ani aflat sub influenţa substanţelor psihotrope s-a răsturnat cu maşina furată de la tatăl său

Potrivit IPJ Satu Mare, poliţiştii au fost sesizaţi luni dimineaţa despre producerea unui accident pe raza municipiului Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 15 ani din Satu Mare ar fi sustras o maşină aflată în proprietatea tatălui său, pe care ulterior ar fi condus-o pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanţelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv.

Tânărul a fost dus la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenţei alcoolului sau a unor substanţe psihoactive în organism.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici