Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt. Se afla la pescuit cu fratele său

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt, unde se afla la pescuit cu fratele său. Fratele celui care nu a supravieţuit a reuşit să iasă la mal şi a fost dus la Spitalul Caracal.

143 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt. Se afla la pescuit cu fratele său

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt. Se afla la pescuit cu fratele său

Doi tineri au căzut din barcă, iar unul dintre ei a reuşit să iasă la mal. Celălalt a fost căutat de mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, spunea că tânărul care a reuşit să iasă la mal a fost dus la Spitalul Caracal de către un echipaj SMURD. El era conştient, avea hipotermie uşoară şi nu prezenta urme de traumă. Apoi, tânărul de 24 de ani căzut în râul Olt a fost găsit în stop cardio respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici