Un tânăr român susţine că este hackerul GhostShell

Un tânăr român susţine că este coordonatorul grupului de hackeri Team GhostShell, căruia i se atribuie o serie de atacuri cibernetice asupra unor instituţii guvernamentale şi companii din Statele Unite.

5457 afișări
Imaginea articolului Un tânăr român susţine că este hackerul GhostShell

Un tânăr român susţine că este hackerul GhostShell

Românul Răzvan Eugen G., în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit că el este hackerul care utilizează pseudonimul GhostShell, precizând că locuieşte în Bucureşti şi prezentând o imagine a paşaportului pe care îl deţine.

Pentru a confirma autenticitatea afirmaţiilor, hackerul a oferit detalii despre profilul său de pe site-ul PasteBin, de unde au fost publicate o serie de informaţii sustrase prin atacuri cibernetice.

Hackerul şi-a dezvăluit identitatea într-un interviu acordat în comun site-urilor DataBreaches.net şi CyberWarNews.info.

Hackerul care utilizează pseudonimul GhostShell este activ începând din anul 2012, atribuindu-se o serie de atacuri informatice care au vizat instituţii guvernamentale americane, inclusiv Pentagonul, precum şi o serie de companii, fiind sustrase milioane de date cu caracter personal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici