Un taximetrist a protestat pe acoperişul Primăriei Capitalei

Un taximetrist s-a urcat, miercuri după-amiază, pe acoperişul Primăriei Capitalei, unde a afişat un banner albastru pe care scrie "Uniunea Naţională a Conducătorilor Auto Liber Profesionişti", bărbatul acceptând după o oră de protest să coboare şi să îşi prezinte nemulţumirile.

3 afișări

Bărbatul se numeşte Dumitru Dicu şi este preşedintele executiv al Asociaţiei Profesionale "Uniunea Naţională a Conducătorilor Auto Liber Profesionişti".

Contactat telefonic, Dumitru Dicu a spus că este nemulţumit de faptul că primarul general Adriean Videanu nu l-a primit la şedinţele în care se discută problemele privind Legea taximetriei. Acesta l-a acuzat pe Adriean Videanu că nu respectă legea.

După mai bine de o oră de discuţii cu reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, Dumitru Dicu a acceptat să coboare de pe acoperiş, primind promisiuni că va discuta cu primarul general Adriean Videanu. Bărbatul a fost apoi dus de poliţiştii comunitari în biroul primarului general.

Edilul şef la Capitalei a părăsit pentru câteva minute şedinţa de Consiliu General - unde se discută problema litigiului cu omul de afaceri Costică Constanda - şi a venit în birou pentru a vorbi cu Dicu. După o scurtă întrevedere cu primarul general, bărbatul a fost primit de şeful Direcţiei Transporturi din Primărie, Gheorghe Udrişte.

După întrevederea cu Dumitru Dicu, primarul general a declarat, că bărbatul este nemulţumit de faptul că nu i s-a permis să participe la şedinţele între reprezentanţii Primăriei şi taximetrişti la care se dezbat modificările la Legea taximetriei.

Bărbatul a ajuns pe cornişa acoperişului folosind o scară de incendiu de care puţini dintre angajaţii instituţiei ştiu, şi riscă să fie amendat pentru protestul său.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici