Un timişorean a spart cu pumnul parbrizele mai multor maşini pentru că s-a certat cu iubita lui

Un tânăr din Timişoara a fost prins după ce, la finele săptămânii trecute, a spart cu pumnul parbrizele mai multor maşini pentru că s-a certat cu prietena lui. El a fost încătuşat deoarece era agitat şi beat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

92 afișări
Imaginea articolului Un timişorean a spart cu pumnul parbrizele mai multor maşini pentru că s-a certat cu iubita lui

Un timişorean a spart cu pumnul parbrizele mai multor maşini pentru că s-a certat cu iubita lui

Potrivit Poliţiei Locale Timişoara, poliţiştii au fost sesizaţi de un şofer de taxi că, în zona Campusului Universitar, un tânăr sparge parbrizele maşinilor.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost prins şi încătuşat, deoarece era agitat şi beat.

Bărbatul a declarat că s-a certat cu prietena sa şi şi-a pierdut controlul, motiv pentru care a spart parbrizele mai multor autoturisme cu pumnul.

Poliţiştii au găsit două maşini cu parbrize sparte, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Secţia 2, fiind cercetat pentru distrugere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici