Un TIR a intrat într-o clădire de birouri din Sibiu, lovind şi o ţeavă de gaz

Un TIR a intrat, sâmbătă dimineaţă, într-o clădire de birouri din municipiul Sibiu şi a lovit o ţeavă de gaz, fără a o fisura, în urma accidentului nicio persoană nefiind rănită.

48 afișări
Imaginea articolului Un TIR a intrat într-o clădire de birouri din Sibiu, lovind şi o ţeavă de gaz

Un TIR a intrat într-o clădire de birouri din Sibiu, lovind şi o ţeavă de gaz (Imagine dion arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor sibieni, accidentul s-a petrecut pe şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, după ce un TIR a lovit o maşină şi apoi a intrat într-o clădire.

"TIR-ul circula dinspre Sebeş spre Sibiu, iar la intrarea în municipiul Sibiu a lovit un autoturism în partea din spate, apoi a intrat într-o clădire de birouri şi a lovit o ţeavă de gaz. Aceasta nu a fost fisurată şi nu au existat victime", a declarat Codruţa Oniţ, din cadrul Poliţiei Rutiere a municipiului Sibiu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii nu au putut stabili, deocamdată, viteza cu care circula TIR-ul deoarece nu avea tahograful pornit.

La rândul său, şoferul TIR-ului a spus că autoturismul i-a apărut brusc în faţă şi nu a putut să îl evite.

"Am intrat în spatele lor, dar am tras tare stânga pentru a nu-i lovi mult mai tare şi am mers pe frâne", a declarat Dumitru Irimie, şoferul TIR-ului.

La locul accidentului au mers echipe ale E. On Gaz, care au sistat furnizarea gazului în zona respectivă, dar au constatat că nu a existat pericol de explozie.

Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici