Un trailer încărcat cu maşini şi motociclete s-a răsturnat pe DN 7, în Arad

Un trailer care transporta autoturisme şi motociclete s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 7, între Vama Nădlac şi municipiul Arad, fără a exista victime şi fără ca traficul rutier să fie blocat.

55 afișări
Imaginea articolului Un trailer încărcat cu maşini şi motociclete s-a răsturnat pe DN 7, în Arad

Un trailer încărcat cu maşini şi motociclete s-a răsturnat pe DN 7, în Arad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, trailerul s-a răsturnat în afara carosabilului, în şanţ, iar numai unul dintre cele nouă autoturisme transportate a căzut în afara platformei.

"Şoferul, de cetăţenie bulgară, venea din Germania şi se pare că a aţipit, iar pe fondul carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Nu au existat victime, iar traficul rutier nu a fost blocat", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

În trailer se aflau nouă autoturisme second-hand şi trei motociclete, acestea fiind avariate în urma incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici