Un utilaj care a vrut să treacă peste un pod de lemn, în Munţii Apuseni, s-a prăbuşit în apă

Un utilaj folosit în exploatarea lemnului s-a prăbuşit, joi, într-un pârâu din comuna Scărişoara, situată în zona Munţilor Apuseni din judeţul Alba, după ce şoferul a încercat să treacă peste un pod din lemn, care s-a rupt, din cauza greutăţii.

275 afișări
Imaginea articolului Un utilaj care a vrut să treacă peste un pod de lemn, în Munţii Apuseni, s-a prăbuşit în apă

Alba: Un utilaj a vrut să treacă peste un pod de lemn în Munţii Apuseni şi s-a prăbuşit în apă

Un localnic din comuna Scărişoara a postat, joi, pe Facebook, poza în care se poate vedea podul distrus şi tractorul forestier căzut în apă.

Potrivit acestuia, la intrarea pe pod nu există indicator care să restricţioneze intrarea maşinilor de mare tonaj, iar peste el mai treceau maşini mici.

Localnicii spun că până acum astfel de utilaje, precum cel prăbuşit, treceau direct prin apă, dar accesul a fost restricţionat.

Potrivit IPJ Alba, incidentul a avut ca rezultat doar pagube materiale şi nu a fost semnalat în niciun fel Poliţiei.

Podul respectiv face legătura cu un cătun din zonă şi este administrat de primăria comunei Scărişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
utilaj,
prăbuşire,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici