Un vagon încărcat cu combustibil a deraiat într-o gară din judeţul Bihor

Un vagon de marfă, încărcat cu combustibil, a deraiat, joi la prânz, în gara Velenţa-triaj, judeţul Bihor, iar din primele informaţii reiese că nu există victime şi nici pericol de explozie.

18 afișări
Imaginea articolului Un vagon încărcat cu combustibil a deraiat într-o gară din judeţul Bihor

Un vagon încărcat cu combustibil a deraiat într-o gară din judeţul Bihor (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

"Există un vagon care a deraiat. Un boghiu a ieşit de pe şine, în activitatea curentă de manevră, din motive care vor fi elucidate de comisia de cercetare, întrunită conform reglementărilor în vigoare. Nu s-a scurs din conţinut, nu sunt vagoane deformate, nu există pericol de explozie, roţile deraiate sunt la câţiva centimetri de linie. E ca şi cum s-ar fi lovit uşile a două maşini", a spus Grigore Hurdubaie, şeful staţiei Velenţa (Oradea Est), precizând că nu există victime în urma incidentului.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află un echipaj de pompieri care verifică vagoanele.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, vagonul deraiat făcea parte dintr-o garnitură încărcată cu combustibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici