Una dintre victimele accidentului din Vaslui a murit; cinci adulţi şi 2 copii, la spital

Una dintre victimele accidentului care a avut loc duminică seara, în Vaslui, pe Drumul European 81,a murit, iar alte şapte persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

185 afișări
Imaginea articolului Una dintre victimele accidentului din Vaslui a murit; cinci adulţi şi 2 copii, la spital

Una dintre victimele accidentului din Vaslui a murit; cinci adulţi şi 2 copii, la spital

Potrivit ISU Vaslui, în urma accidentului din Vaslui au rezultat 8 victime, între care una decedată. Este vorba de şoferul uneia dintre cele două maşini implicate în accident, un bărbat de 40 de ani, din Vrancea.

Alte şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, transportate la UPU Vaslui.

Accident a avut loc pe Drumul European 81, în localitatea Crasna, din judeţul Vaslui, după ce două maşini, una înmatriculată în Vrancea şi alta în Republica Moldova, s-au ciocnit.

Primele informaţii arată că şoferul din Republica Moldova a intrat pe contrasens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici