Unde a fost găsit primul prahovean care a „evadat” din izolare

Prima persoană din Prahova dusă în carantină forţată este un bărbat din Ploieşti care deşi trebuia să stea acasă, a fost prins la cumpătături, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3336 afișări
Imaginea articolului Unde a fost găsit primul prahovean care a „evadat” din izolare

Unde a fost găsit primul prahovean care a „evadat” din izolare

Potrivit Prefecturii Prahova, în jurul prânzului, poliţiştii din Ploieşti au verificat o adresă la care trebuia să stea una dintre persoanele aflate în izolare.

Aceasta nu a fost găsită acasă.

Este vorba despre un bărbat de 52 de ani care era plecat la cumpărături.

Fiind sunat, bărbatul a revenit acasă şi a fost dus imediat de un echipaj al Ambulanţei într-un centru de carantină. De asemenea, bărbatul a primit o amendă de 2.500 lei.

În Prahova, sunt monitorizate peste 3.000 de persoane aflate în izolare acasă, din care 171 au început perioada de izolare în ultimele 24 de ore.

În carantină instituţionalizată sunt 99 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici