Unde este mai ieftin să îţi faci cumpărăturile de Paşte?

Chiar dacă trebuie să faci mai multe drumuri, iar spaţiul de vânzare nu arată chiar la standarde europene, anul acesta este mai avantajos să-ţi faci cumpărăturile de Paşte din piaţă şi din magazinele de cartier decât din hipermarket. O analiză realizată de corespondenţii "Gândul" în şase mari oraşe şi în Bucureşti relevă faptul că preţurile sunt, de cele mai multe ori, mai mici la tarabă decât în marile centre comerciale.

87 afișări
Imaginea articolului Unde este mai ieftin să îţi faci cumpărăturile de Paşte?

Unde este mai ieftin să îţi faci cumpărăturile de Paşte? (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

În hipermarketurile din Bucureşti, aproape că lipsesc ouăle albe, care pot fi vopsite mai bine, promoţiile fiind făcute doar pentru cele cu coaja roşiatică. Atunci când ai noroc şi găseşti ouă albe, preţul nu coboară mai jos de 0,55 lei bucata, în timp ce din magazinele din jurul pieţelor pot fi cumpărate cu 0,45 lei. Situaţia este similară şi la carnea de miel: 20 de lei în carmangeriile din pieţe faţă de 24 de lei în hipermarket.

Citeşte mai multe despre cele mai mici preţuri pentru produsele pe care trebuie să le ai pe masă de Paşte pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici