Unde fac vacanţele bogaţii României

Chit că se termină un an greu pentru mulţi, în 2010 numărul celor care au reuşit să plece în excursii scumpe a fost mult mai mare ca în trecut. Sunt cte unii cărora nu le-a tremurat mâna când au dat zeci de mii de euro pentru o singură vacanţă.

177 afișări
Imaginea articolului Unde fac vacanţele bogaţii României

Unde fac vacanţele bogaţii României (IMagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ 20.000 de romani au cumparat anul acesta vacanţe care depăşesc 2.500 de euro.

Printre cele mai scumpe se numără circuitul pe coasta de vest a Statelor Unite, pentru care o familie numeroasă cu patru adulţi şi doi copii a plătit 63.000 euro. Dupa ce au stat patru zile în Los Angeles, oamenii au petrecut două nopţi în Las Vegas şi apoi încă zece în Hawai.

Citeşte mai multe despre vacanţele bogaţilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici