Unde mai găseşti locuri libere de Revelion?

Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să nu stea acasă în noaptea dintre ani trebuie să se grăbescă pentru a-şi cumpăra biletele pentru vacanţa de Revelion. Asta pentru că locurile sunt limitate, indiferent că este vorba despre un sejur în ţară sau în străinătate, iar scurtul timp rămas până la sfârşitul anului le limitează opţiunile.

49 afișări
Imaginea articolului Unde mai găseşti locuri libere de Revelion?

Unde mai găseşti locuri libere de Revelion? (Imagine: Silviu Matei/MediafaxFoto)

În cazul în care vor să plece din ţară, ar trebui să aibă bagajele deja făcute şi maşina pregătită de drum: nu mai sunt disponibile decât pachete turistice în care deplasarea se face pe cont propriu sau cu autocarul. Ultimele curse charter către diverse destinaţii externe decolează din România pe 28 decembrie.

În ţară, Valea Prahovei este aproape plină, iar în Rucăr-Bran se mai găsesc locuri în limita a 5% din capacitatea de cazare a zonei. Nu în ultimul rând, Revelionul se poate petrece şi în staţiunile balneoclimaterice din ţară.

Citeşte mai multe despre ofertele last minute pentru Revelion pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici