Unde poţi să pleci la muncă şi cât poţi să căştigi?

Hoteluri şi restaurante, domeniul medical, construcţii sau vase de croazieră. Acestea sunt unele dintre cele mai ofertante domenii pentru munca în străinătate. Din cele 20.000 de locuri de muncă disponibile pe portalul de recrutare Tjobs, mai mult de un sfert sunt pentru lucrători în turism, informează incont.ro

29 afișări
Imaginea articolului Unde poţi să pleci la muncă şi cât poţi să căştigi?

Unde poţi să pleci la muncă şi cât poţi să căştigi? (Imagine: Andrei Iliescu/Mediafax Foto)

Surprinzător, dar 40% din joburile oferite se regăsesc în Grecia, în ciuda problemelor economice cu care se confruntă această ţară. Potrivit unui calcul realizat de reprezentanţii portalului, dacă toate posturile disponibile ar fi ocupate, asta ar aduce în buzunarele românilor, în medie, 27 de milioane de euro pe lună.

Ţările în care sunt cele mai multe locuri de muncă pentru care angajatorii vor forţă de muncă imediat sunt Grecia (39,5% din ofertă), Marea Britanie (11%), Kuweit (6,8%), Italia (4,3%), Arabia Saudită, Canada, Cipru, Germania sau Norvegia.

Citeşte mai multe despre joburile în străinătate pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici