Unde se duceau şpăgile de la Siret? Vezi aici vilele bugetarilor de la vamă - VIDEO

Cu şeful în frunte, angajaţii punctului de trecere a frontierei Siret s-au mutat în arest preventiv pentru 29 de zile. Pe strada Castanilor din oraşul Siret stătea agentul sef Mihai Tocila. Bărbatul a lucrat până miercuri ca poliţist de frontieră în Vama Siret. Locuinţa are două etaje. Multora li se poate părea cam impozantă ca să fie ridicată dintr-o leafă de slujbaş la stat de până-n 2.000 de lei, potrivit www.stirileprotv.ro.

201 afișări
Imaginea articolului Unde se duceau şpăgile de la Siret? Vezi aici vilele bugetarilor de la vamă - VIDEO

Unde se duceau şpăgile de la Siret? Vezi aici vilele bugetarilor de la vamă (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

În vecinătate, pe Vasile Alecsandri, locuia un vameş. Nici Simion Coroliuc nu s-a uitat la bani când şi-a făcut vila care domină peisajul plin de case bătrâneşti. Construcţia nouă a fost terminată de cel mult un an. Vecinii ştiu cu ce se ocupa proprietarul, dar se feresc să vorbescă prea multe.

În Suceava, pe strada Grigore Vindereu, îşi are adresa Radu Lucanu, şi el din lotul Siret. Şi-a clădit casa în doar câteva luni spun cunoscuţii.

Cei mai mulţi dintre bărbaţii reţinuţi sunt agenţi şi nu aveau funcţii mari. Excepţie face doar comisarul şef Aurel Anea. Are 46 de ani şi până la jumătatea lunii decembrie a fost şeful vămii. A fost mutat apoi pentru că avea rezultate slabe pentru ca, în mod ciudat, în luna ianuarie, să se întoarcă în funcţie. Acum, Anea este arestat preventiv pentru luare de mită şi constituire de grup organizat.

Citeşte mai multe despre unde se duceau şpăgile de la Siret pe www.stirileprotv.ro.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici