Unde şi cât te costă să patinezi în Bucureşti

Patinoarul Floreasca s-a deschis de o săptămână, duminică seara a fost pus în funcţiune Patinoarul Cişmigiu, iar la sfârşitul săptămânii viitoare se vor deschide patinoare şi în Piaţa Unirii, în Herăstrău şi în Parcul Tineretului.

109 afișări
Imaginea articolului Unde şi cât te costă să patinezi în Bucureşti

Unde şi cât te costă să patinezi în Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Duminică seara, în Cişmigiu, s-a deschis cel mai popular patinoar din Bucureşti. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) este cea care va administra acest patinoar, ca şi pe celelalte trei care se vor deschide peste o săptămână în Parcul Herăstrău şi în Parcul Tineretului, precum şi cel din Piaţa Unirii.

În ceea ce priveşte programul după care se poate patina acesta este acelaşi ca în anii trecuţi. Astfel, de luni până joi şi duminică, începând cu ora 10.00 până la orele 21.00, pentru un program de două ore cu pauză de o oră, iar vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.
Ca o noutate, în timpul săptămânii, de luni până vineri, pentru primele două ore de program, adică de la 10.00 la 12.00, intrarea va fi gratuită pentru toate categoriile de public.
Şi în ceea ce priveşte preţul biletului lucrurile au rămas neschimbate: 10 lei, de luni până joi, respectiv 15 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Dacă nu aveţi patine, nici o problemă. Găsiţi de închiriat la faţa locului la preţul de 10 lei pentru cele două ore de program.

Citeşte mai multe despre unde şi cât te costă să patinezi în Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici