Ungaria, raiul cumpărăturilor în pragul sărbătorilor de Paşte

Românii rămân clienţi fideli ai supermarketurilor din Ungaria, datorită produselor mai ieftine, cât şi a calităţii mărfurilor. În magazinele din apropierea graniţei cu România, produsele sunt cu 20-30 la sută mai ieftine, informează cotidianul Adevărul.

20 afișări
Imaginea articolului Ungaria, raiul cumpărăturilor în pragul sărbătorilor de Paşte

Ungaria, raiul cumpărăturilor în pragul sărbătorilor de Paşte (Imagine: www.adevarul.ro)

Cu toate că Ungaria este una din ţările grav afectate de recesiunea economică, a rămas locul preferat pentru shopping pentru românii din zona de Vest. Supermarketurile vecinilor continuă să atragă datorită preţurilor, însă şi pentru calitatea produselor.

Parcările marilor magazine din Szeged sunt indicii clare că printre cumpărători se află şi mulţi români. Autoturismele înmatriculate cu numere din TM, CS sau AR se află la tot pasul.

Citeşte mai multe pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici